Opinie

Alles behalve de vaccinaties

Avatar foto

op

Alles behalve de vaccinaties
Deel dit nieuws
Foto: ANP

U beeldt zich niets in. We zitten inderdaad midden in een epidemie van hartinfarcten en beroertes. Gelukkig krijgen de knapste koppen in de medische wetenschap steeds meer oorzaken van dit morbide fenomeen haarscherp in beeld. En u kunt gerust zijn. De massaal uitgedeelde covidprikken zitten daar niet bij.

Dat maakt al die sterfgevallen natuurlijk niet minder angstaanjagend. In Engeland verschijnen op muren afbeeldingen van piepjonge voetballertjes die van het ene moment op het andere zijn overleden. Fitte professionele voetballers sterven aan een hartaanval, soms nadat ze op het veld in elkaar zijn gezakt, soms als ze thuis na een belangrijke wedstrijd op de bank zitten. Hetzelfde gebeurt met cricketspelers, MMA-fighters, zwemmers en worstelaars. Sportverslaggevers sterven onverwacht terwijl ze verslag doen van wedstrijden.


Het verschijnsel beperkt zich niet tot de sport. In alle gelederen van de samenleving sterven mensen onverwacht. Het gebeurt ook in de politiek. Parlementariërs overlijden na een felle speech of tijdens een onbestemd moment tussen twee vergaderingen in. En ook gezonde politieke verslaggevers sterven van het ene moment op het andere.

Een lawine van hartinfarcten

Normaliter sterven jonge mensen zelden aan hartaanvallen. Bovendien is ook in oudere leeftijdsgroepen sinds de jaren zeventig het aantal doden door hart- en vaatziekten gestaag gedaald. Ook in Nederland was in 2019 het aantal mensen dat overleed door een hartinfarct, beroerte of hartfalen volgens het CBS ongekend gering.

Volgens de Hartstichting is die situatie na 2020 dramatisch veranderd. Sinds 2021 is de sterfte door hart- en vaatziekten explosief toegenomen. Dat gebeurde niet alleen bij ons. Volgens de World Heart Foundation gebeurt dit wereldwijd.

Waardoor vallen er op de hele wereld gezonde mensen bij bosjes om? Komt het omdat overheden burgers hebben gedwongen om zichzelf en hun kinderen herhaaldelijk te injecteren met nauwelijks geteste genetische medicijnen? Medicijnen die ook nog eens zijn geproduceerd door volledig gecorrumpeerde bedrijfstak die al voor miljarden aan schadevergoedingen heeft moeten uitkeren?

De hoog-intelligente wetenschappers die onze universiteiten en onderzoeksinstituten bevolken, geloven er niets van. Dat komt niet alleen omdat zij zich laten informeren door de Volkskrant, het NRC en de staatsomroep. Het komt ook omdat wetenschappers precies weten wat het verschil is tussen zin en onzin – en gevaarlijk en veilig. En dus laten wetenschappers het bestuderen van rol van de vaccinaties in de toename van hartaanvallen over aan outcasts als Herman Steigstra, Ronald Meester en Norman Fenton. Wetenschappers doen liever onderzoek naar thema’s als het tijdstip waarop we ontbijten.

O zo nuttig

Daardoor ontdekten Franse wetenschappers dat mensen die ’s ochtends om 9 uur ontbijten 6 procent minder vaak hart- en vaatziekten hebben dan mensen die al om 8 uur ’s ochtends aan de cornflakes zitten. Het gevonden risico is vergelijkbaar met dat van het schielijk opdrinken van een glas lauwe melk, maar wie daarover zeurt weet niet wat wetenschap is.

Wat blijkens onderzoek van het Imperial College London ook hartaanvallen veroorzaakt, is vliegtuiglawaai. Als de hoeveelheid lawaai in je omgeving ‘s nachts verdubbelt vanwege – we noemen maar wat – een overvliegende straaljager met de baard in de keel, dan neemt de kans op hartklachten toe met maximaal 1 procent. Een stuk minder riskant dan om 9 uur ontbijten, maar echte wetenschappers knijpen in hun handjes als ze zulke effecten ontdekken.

Weet u wat volgens wetenschappers ook link is? Lichaamsbeweging. Door desinformatie op obscure websites als rijksoverheid.nl heeft u misschien het idee gekregen dat wandelen en sporten gezond is, maar dat is onjuist. In werkelijkheid versnelt lichaamsbeweging de verkalking van de bloedvaten, blijkt uit gegevens die zijn verzameld in de Koreaanse Kangbuk Samsung Health Study. En wederom snappen we dankzij de wetenschap een beetje beter waar al die hartaanvallen vandaan komen. Want wat zijn we met z’n allen tijdens de lockdowns gaan doen? Precies. We zijn massaal gaan wandelen, blijkt uit onderzoek van het Radboudumc.

Het enige positieve wat je als echte wetenschapper over die wandelende klunzen kunt vertellen, is dat ze in ieder geval niet hebben getuinierd. Want tuinieren is volgens onderzoekers uit het Duitse Mainz nog dodelijker dan wandelen. In tuingrond zitten zware metalen, bestrijdingsmiddelen en plastics die tijdens al dat spitten en schoffelen in de longen kunnen komen en vervolgens hartaanvallen veroorzaken. Zeker als ze te labbekakkerig waren om een mondmasker op te doen. Mondmaskers maken tuinieren veiliger.

En het is of de duivel ermee speelt, maar ook tuinieren is populairder geworden tijdens de coronacrisis. Onder de duizenden doden die na 2020 onverwacht aan een hartaanval zijn bezweken, zitten ongetwijfeld ongeïnformeerde zielenpieten die door het ongemaskerd uitspenen van hun spruitkoolplantjes nu onder de groene zoden liggen. Heel triest.

Beter weten

Terwijl viruswappies maar blijven doorgaan over die half dozijn injecties die zij niet hebben gehad, wordt dankzij de wetenschap steeds duidelijker dat we te maken hebben met een immense gezondheidscrisis. Het gaat niet alleen om te laat ontbijten, onverantwoord gewandel en tuinieren zonder mondmasker. Het is veel groter.

Wat dacht u van energiedrankjes? Dodelijk. Vraag het maar aan onderzoekers van de Amerikaanse Mayo Clinic. Net als koude douches. Ook dodelijk. Of sneeuwruimen. Of voor de televisie in slaap vallen. Of witte rijst. Allemaal dodelijk.

En als je dan ook nog, net als de experts van RIVM, weet dat het opwarmen van de Aarde dodelijke hartinfarcten bij mannen van 61-64 jaar veroorzaakt, dan is overduidelijk dat we de avalanche van plotse sterfgevallen aan alles, maar niet aan de vaccins hebben te danken. Laat de viruswappies dus maar van alles roepen. Dankzij de wetenschap weten wij beter.

Verder Lezen

1 Reactie

 1. Yas

  24 juni 2024 in 20:52

  Het is ook wel heel bedreigend als je braaf je 7e booster hebt gehaald om te moeten beseffen dat jij misschien het volgende sterfgeval bent. Daar hebben we mooie psychologische afweermechanismen voor. En als die niet meer helpen, zullen we graag geloven wat de NRC, de Volkskrant, het AD, de NOS en de factcheckers ons vertellen.

 2. Ties

  25 juni 2024 in 11:17

  Zeg, wat is dit? Iedereen weet dat thee drinken de grootste killer is. Dat is door “echte” wetenschap “echt” aangetoond. Maar ik zie het hier nergens benoemd. Het is pijnlijk te moeten constateren dat ook Indepen gevallen is voor de diepe zakken van Big Thee.

  😉

 3. Annemarie

  25 juni 2024 in 12:40

  😂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opinie

Woorden verbieden per motie, gewoon omdat het kan!

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Woorden verbieden per motie, gewoon omdat het kan!
Foto: ANP

De huidige linkse oppositie heeft iets nieuws gevonden! Woorden verbieden per motie! En zo kan het geschieden dat het woord ‘omvolking’ in de Tweede Kamer niet meer gebezigd kan worden, als tenminste de motie wordt aangenomen. Vooralsnog wordt de motie aangehouden. Dat het hier om een eigen interpretatie gaat, het oproepen tot geweld, doet kennelijk niet ter zake.

Buiten de Tweede Kamer kunt u uiteraard het woord nog wél gebruiken. Dus op school, op het werk, op het station, op de markt, thuis, overal kan het behalve in de Tweede Kamer, het huis van de democratie.


Dat dit nu kan opent enorme perspectieven, en daarom hebben wij een lijstje opgesteld van woorden die verkeerde associaties oproepen en die verboden dienen te worden in de Tweede Kamer:

 

 • Klimaatcrisis => roept op tot het afpersen van de burgerbevolking onder valse voorwendselen

 

 • Stikstofcrisis => roept op tot het afpersen van de boerenbevolking onder valse voorwendselen

 

 • Energiecrisis => roept op tot het onbeschaamd belasten van een burgerbevolking middels belastingen

 

 • Wit => indien van toepassing op mensen dan is blank het te gebruiken woord. Wit is een associatie met zwart/wit en roept op tot polarisatie in bepaalde kringen

 

 • Blackface => dit roept te veel associaties op met Zwarte Piet, een grote kindervriend die jaarlijks het land opvrolijkt met zijn verschijning

 

 • Links => dit roept te veel associaties op met ondemocratische relschoppers die de democratie ondermijnen door te protesteren tegen in meerderheid aangenomen regeringsbeleid of uitslagen van verkiezingen. Beter is het woord ‘andersrechts’, dit klinkt neutraler en respectvoller.

 

We moedigen lezers van Indepen aan tot het aanreiken van andere woorden die verboden dienen te worden in de Tweede Kamer. Alleen samen krijgen we de verloedering van de Kamer het land uit.

 

 

Verder Lezen

Opinie

Biden is campagne voor Trump briljant gestart

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Biden is campagne voor Trump briljant gestart
Foto: ANP

Als u de beelden van één van de machtigste mannen van de wereld terugziet bekruipt u wellicht plaatsvervangende schaamte. Er staat iemand die zo dement als een deur is, nauwelijks een zin kan uitspreken, om de haverklap bevroren voor zich uit staart en die zonder hulp het podium niet meer opkomt. Denkt u er dieper over na, dan is het nog veel erger. Want er zijn hele volksstammen die Biden nog altijd volledig steunen, die hem zelfs ‘sharp’ noemen in zijn handelen en denken. Is die achterban dan niet net zo dement, leven die al jaren onder een steen? ‘Sleepy Joe’ is geen bijnaam van de afgelopen weken, die heeft hij al vanaf zijn aantreden.

Stelt u zich eens voor dat er een compleet demente Rutte op het podium staat te brabbelen, en Sophie Hermans vol overtuiging zegt de scherpte van Rutte zo te waarderen, Ed Nijpels telefonisch Rutte prijst voor zijn fantastische voordracht en via een straalverbinding ook Frits Bolkestein nog even in beeld komt om de visionaire capaciteiten van Rutte te prijzen. Charles Groenhuijsen noemt hem ‘Rutte op zijn best’ en Eva Jinek ligt kwijlend aan tafel samen met Michiel Vos. Wat een fantastische leider! Exact dat is er aan de hand in de USA! Een volslagen, al jaren durende volstrekte blindheid door politiek en media voor Sleepy Joe.


Het geeft aan in welke compleet absurde tijd we leven. De hele wereld weet dat Joe Biden samen met zijn zoon aantoonbaar meer dan crimineel is met al zijn mistige deals in Oekraïne van jaren geleden. De Biden-laptop is er als ultiem bewijs. Er wordt door de media overheen gewalst en social media heeft ieder bericht erover gewist, alsof het niet bestaat. De media prijzen Biden nog altijd, maar veroorzaken vooral een run op Trump. Iedereen met een beetje gezond verstand zal niet stemmen op een stotterende demente bejaarde, en verder hebben ze weinig keuze, anders dan op Trump te gaan stemmen toch?

Trump of Biden, het maakt niet uit. We zien een weerzinwekkende campagne tussen een tot op het bot doordrenkte demente club tegen een club die zonder verdere inspanning alleen daarom al de aanstaande verkiezingen zal gaan winnen. Het land ligt financieel compleet in de afgrond, voert onder ‘leiding’ van Biden een proxy-oorlog in Oekraïne tegen de Russen, dat belooft nog wat… gelukkig voor de Amerikanen ligt de war zone heel ver van Washington. Er zal iemand anders naar voren geschoven moeten worden, dat kan bijna niet anders. Hopelijk zijn de kiezers dan niet vergeten dat er jarenlang de andere kant is opgekeken bij Sleepy Joe. De rot zit diep vanbinnen, Joe was alleen de personificatie van al die rot.

 

Verder Lezen

Opinie

Water(s)nood, de nieuwe psychose waaraan we moeten geloven

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Water(s)nood, de nieuwe psychose waaraan we moeten geloven
Foto: ANP

Je verwacht het niet, na acht maanden lang buitjes, buien, hoosbuien en bijna moessonregens, schijnt sinds enkele dagen de zon en prompt kopt de Telegraaf in maar liefst vier artikelen op één dag over een ‘waterslot’.


Sterker nog, onze tasjesdrager Sophie Hermans van de VVD, beoogd minister van Klimaat en Groene Groei, wist al na twee warme dagen te melden dat ze zich grote zorgen maakt over de klimaatverandering. “Ja, dat is aan de gang, dat is aan de orde. Volgens mij gaan we nu een hele warme, hete week tegemoet”.

Feit is dat een groot deel van de oogst is mislukt omdat het land zo ongeveer onder water staat door de langdurige regen van de afgelopen maanden.

We draaien er dit keer niet omheen. We hebben te maken met héle ongeduldige mensen die instructies van hun bazen hebben gehad om aan te slaan op ‘klimaatverandering’ en op ‘watertekort’. De Verenigde Naties met haar 17 ‘sustainable development goals’ heeft haar gezanten tenslotte niet voor niets gebrainwashed tot hersenloze papagaaien?

Een grote CNN-baas liet zich enige tijd geleden al eens voor een verborgen camera half dronken ontvallen dat de volgende crisis die de media zou uitlokken de ‘klimaatcrisis’ is. En dan krijg je hele stoere uitspraken van een VN-baas, dagelijks artikelen over ‘climate change’ en meer van dat soort onzin. Volgens Al Gore had Nederland allang onder water moeten staan, maar dat is iedereen alweer vergeten. Apocalyptische uitspraken zijn nu weggelegd voor een nieuwe generatie predikanten. En terwijl de hele aarde in brand staat van de zogenaamde ‘climate change’ regent het al maanden pijpenstelen in Nederland… zit je dan als beoogd minister van Klimaat… dus wat doe je dan na twee dagen (eindelijk) zon? Juist, de meest domme uitspraak om te laten zien dat je in klimaatverandering gelooft. Veel geloofwaardiger kon haar incompetentie niet worden weergegeven. Twee dagen zon en het dan over klimaatverandering hebben…

En dat watertekort in dit waterrijke land dan? Tja, daar hebben we een nationale dienst voor die dat bijhoudt: RijksWATERstaat. En wat rapporteren die dan? Die rapporteren dat we een kletsnat voorjaar hebben gehad en de droogtemonitor geeft nog altijd aan dat het dik OK is met de waterstanden in Nederland. Maar hoe zit het dan met ons drinkwater? Tja, dat is weer iets waar het World Economic Forum al een tijdje over loopt te schreeuwen. Want door de ‘klimaatverandering’ van onze nationale tasjesdrager krijgen we hele natte zomers en tegelijkertijd hele droge zomers (kunt u het nog volgen) en daar is het gevolg van dat de belasting op drinkwater omhoog moet… eh … er een drinkwatertekort komt. En daar zit je dan als redacteur bij De T… éindelijk vier dagen zon en je kunt meteen vier artikelen plaatsen over watersloten enzo. Hele winter aan geschreven, hele voorjaar terwijl het regende gewacht om het te kunnen plaatsen, en in juni dan éindelijk zon. Hoppa! Vier artikelen op één dag bij de T.

We hebben een tip voor u: ga naar zo’n survival- annex kampeerwinkel en koop een waterzuiveringskitje. Er komt toch wel drinkwaterschaarste, maar aan u zal het niet liggen. Het komt door het WEF, de Verenigde Naties, Den Haag, de drinkwaterbedrijven, waterzuipende datacentres van Google en Facebook in de polders, de bevolkingsgroei en uiteraard de omvolking. Bereid u voor op een interventie bij Rijkswaterstaat van de Excel-schrijvers van het RIVM, en plots allemaal grafiekjes met zwarte scenario’s als u het waagt meer dan wekelijks te gaan douchen. Het ligt aan u, precies dát willen ze u wijsmaken zodat u weer in de volgende psychose trapt en weer kneedbaar wordt! Laat anderen maar (weer) in een psychose terecht komen terwijl u de gemeentevijver leegdrinkt. Na u de zondvloed tenslotte. Nederland een (drink)watertekort aanwrijven is hetzelfde als Arabieren proberen wijs te maken dat er een zandtekort is.

Verder Lezen

Recent

Moordaanslag op Donald Trump gebagatelliseerd door Nederlandse media Moordaanslag op Donald Trump gebagatelliseerd door Nederlandse media
Column8 uur geleden

Moordaanslag op Donald Trump gebagatelliseerd door Nederlandse media

Op 13 juli 2024 pleegde de 20 jaar oude Thomas Matthew Crooks een moordaanslag op oud-president en waarschijnlijk toekomstig president...

Dit moet je weten voordat je straks het vogelgriepvaccin neemt Dit moet je weten voordat je straks het vogelgriepvaccin neemt
Gezondheid2 dagen geleden

Dit moet je weten voordat je straks het vogelgriepvaccin neemt

Het vogelgriepvaccin Audenz, dat ziekte na besmetting met het H5N1-virus zou moeten voorkomen, heeft een vervelende bijwerking. Je gaat er...

PVV pleegt harakiri in de Tweede Kamer PVV pleegt harakiri in de Tweede Kamer
Column3 dagen geleden

PVV pleegt harakiri in de Tweede Kamer

Op 22 november 2023 bracht half Nederland een proteststem uit op het NSC van Pieter Omtzigt en op de PVV...

De hypocrisie van slavernij-excuses De hypocrisie van slavernij-excuses
Column3 dagen geleden

De hypocrisie van slavernij-excuses

De recente aandacht voor Keti Kotie, het slavernijverleden en de misdaden tegen de menselijkheid tegen de zwarte medemens begaan door...

Oekraïne conflict gaat over geld en macht, niet over Oekraïne Oekraïne conflict gaat over geld en macht, niet over Oekraïne
Politiek4 dagen geleden

Oekraïne conflict gaat over geld en macht, niet over Oekraïne

Twan Houben publiceerde in november 2022 een eerste artikel over de financieel-economische redenen waarom de EU zoveel geld en energie...

Sinds corona worden particuliere bankrekeningen en spaargelden geplunderd Sinds corona worden particuliere bankrekeningen en spaargelden geplunderd
Economie5 dagen geleden

Sinds corona worden particuliere bankrekeningen en spaargelden geplunderd

Er wordt al langer gespeculeerd over een nieuwe op handen zijnde wereldwijde economische crisis. Tegelijkertijd zijn de beurzen nog steeds...

Woorden verbieden per motie, gewoon omdat het kan! Woorden verbieden per motie, gewoon omdat het kan!
Opinie6 dagen geleden

Woorden verbieden per motie, gewoon omdat het kan!

De huidige linkse oppositie heeft iets nieuws gevonden! Woorden verbieden per motie! En zo kan het geschieden dat het woord...

Een hoofddoekje voor het bloeden Een hoofddoekje voor het bloeden
Column7 dagen geleden

Een hoofddoekje voor het bloeden

Terwijl het “Oranjelegioen” -een term die moed doet vermoeden- maar die in werkelijkheid staat voor een meute identiek geklede bierbuiken,...

Hoe het vogelgriepvirus verandert in een massamoordenaar Hoe het vogelgriepvirus verandert in een massamoordenaar
Gezondheid7 dagen geleden

Hoe het vogelgriepvirus verandert in een massamoordenaar

In de Middeleeuwen roeide de pestbacterie Yersinia pestis een derde van de Europese bevolking uit. Een vergelijkbare catastrofe, maar dan...

Fake news en desinformatie over de Nederlandse economie Fake news en desinformatie over de Nederlandse economie
Economie1 week geleden

Fake news en desinformatie over de Nederlandse economie

Ik heb een gruwelijke hekel aan nepnieuws en desinformatie en kies daarom altijd zorgvuldig mijn bronnen. Het valt me op...

TrendingDit zal sluiten in 0 seconden