Om deze film te kunnen bekijken heb je een ticketcode nodig. Deze code kun je via onderstaande knop aanschaffen. De hoogte van dit bedrag bepaal je zelf.

Koop een ticket

Heb jij jouw ticket aangeschaft? In onderstaand veld kun je deze code invoeren en krijg je 48 uur de tijd om de film te bekijken.

Om toegang te krijgen tot deze film vragen we onderstaande gegevens in te vullen.

Covid-19 The SystemHD

from DOCSFAIR PRO 17 januari 2022

   Nu bekijken
General: Documentary Duration: 90 minuten Availability: Worldwide Subtitles: Dutch, English, Italian, Turkish, Russian, Spanish

DOCSFAIR presenteert COVID-19 “THE SYSTEM``

COVID-19! De hele wereld zit in Lock Down. Er heerst paniek in de samenleving. Wat is hier aan de hand? Na de toespraak van de minister-president over het zeer besmettelijke ``Corona``-virus, ging Nico Sloot, een internationale ondernemer, samen met wetenschappers, artsen en experts op zoek naar antwoorden op de vragen rondom het coronavirus. Hoe gevaarlijk is dit virus? Hoe ziet onze toekomst eruit? Staan de huidige maatregelen in verhouding tot het virus? En welke impact heeft dit op onze samenleving? Tijdens de zoektocht van Nico komt hij tot schokkende bevindingen... Gaat dit eigenlijk over onze volksgezondheid?

Bekijk op IOS, Android, Mac en WindowsDit zal sluiten in 0 seconden