Om deze film te kunnen bekijken heb je een ticketcode nodig. Deze code kun je via onderstaande knop aanschaffen. De hoogte van dit bedrag bepaal je zelf.

Koop een ticket

Heb jij jouw ticket aangeschaft? In onderstaand veld kun je deze code invoeren en krijg je 48 uur de tijd om de film te bekijken.

Om toegang te krijgen tot deze film vragen we onderstaande gegevens in te vullen.

The Unseen CollectionHD

from DOCSFAIR PRO 17 januari 2022

   Nu bekijken
General: Documentary Duration: 60 minuten Availability: Worldwide Subtitles: English

De Nederlandse zakenman Michel Kappen en de Italiaanse blinde accordeonvirtuoos Valentino Zagatti zijn verenigd door hun passie voor single malt Schotse whisky. Net na de Tweede Wereldoorlog, op elfjarige leeftijd, verloor Valentino Zagatti zijn gezichtsvermogen toen een mijn explodeerde. Hij werd een professionele accordeonist, gaf schitterende concerten en ontving allerlei onderscheidingen. Zagatti trouwde en werd vader van twee kinderen. Op een dag besloot hij te stoppen met roken en het gespaarde geld te gebruiken om elke maand een fles single malt Scotch Whisky te kopen. Een beslissing die hem uiteindelijk miljonair maakte. De unieke connectie tussen Valentino Zagatti en Michel Kappen maakte het mogelijk dat Nederland nu de meest unieke whiskycollectie ter wereld heeft.

Bekijk op IOS, Android, Mac en WindowsDit zal sluiten in 0 seconden