Binnenland

Partijverbod voor zittende politieke partij: eindelijk!

Avatar foto

op

Partijverbod voor zittende politieke partij: eindelijk!
Deel dit nieuws
Foto: ANP

Het is een prachtige week! Forum voor Democratie is een smeltkroes van fascisten, rechts-radicalen, wappies en staatsondermijnende (of volgens de AIVD anti institutioneel extremistische) sujetten. Tenminste, volgens de ‘experts’ die dat beweren en (uiteraard) volgens vele mediakanalen die weer refereren aan diezelfde ‘experts’ en die dan weer bij de NPO verschijnen. De geheime diensten geven de voorzet, de media kopt hem in!

FVD is ooit ontstaan als afgeleide van het Oekraïne-referendum waarin werd aangegeven dat de samenwerking met één van de meest corrupte landen ter wereld alleen maar zou leiden tot ellende. Bovendien is het verder betrekken van Oekraïne bij de EU of de NAVO een regelrechte provocatie naar Rusland, aangezien Rusland hier meermaals ‘de rode lijn’ heeft getrokken voor de verdere uitbreiding van de EU en de NAVO. Omgekeerd zou Rusland het niet in zijn hoofd halen om zijn invloed uit te breiden naar Mexico of Canada, maar ja, dat is de tegenpartij. Deze dubbele moraal is slechts zichtbaar voor diegene die in staat is zich los te weken van de algehele mores en wapperende Oekraïne-vlaggetjes. ‘Gelukkig’ kwam er in allerijl dankzij Mark Rutte een geitenpaadje, of inlegvelletje, want de Nederlandse bevolking wilde het niet. Een beter bewijs dat referenda leiden tot staatsondermijning is er niet, afschaffen dus!


Vervolgens wierp FVD zich op de klimaatdrammers, FVD is immers vergeven van de klimaatontkenners. “1.000 Miljard voor 0,00007 graden temperatuurdaling”. FVD werd weggehoond, wat een onzin tenslotte. Deze week werd duidelijk dat het wel meevalt, voor maar 28 miljard euro (extra) met zo’n 120 ‘maatregelen’ krijgen we een wereldwijde temperatuurdaling van 0,000036 graden voor elkaar. De ware VOC-mentaliteit, waar een klein land groot in kan zijn tenslotte. Laten we het erop houden dat we als kikkerlandje een ‘voortrekkersrol’ vervullen voor de VS en China, zij zullen volgen als wij maar het goede voorbeeld geven. En dat het allemaal wat onzinnig lijkt is natuurlijk gekwaak van al die klimaatontkenners. Het ter discussie stellen is sowieso staatsondermijnend, het staat immers al in het dicht getimmerde regeerakkoord en de klimaatwet dus waar hebben we het over?

Betreffende corona had FVD de volgende ‘staatsondermijnende’ acties. Alhoewel aanvankelijk erg meegaand met het algehele narratief keerden zij zich tegen de Staat door zich af te vragen of de voordelen wel opwegen tegen de nadelen. Gelukkig werd iedere vraag in de Kamer genegeerd of belachelijk gemaakt, er bestaan immers alleen domme vragen, domme antwoorden bestaan niet. Zoals ‘hoeveel gevaccineerden en ongevaccineerden liggen er nu werkelijk in het ziekenhuis?’ Dat kun je toch gewoon in de krant lezen? Op dat antwoord wachten ze bij FVD nog altijd trouwens, bij nader inzien en ondanks de belofte gaat het RIVM de vraag niet beantwoorden, ze hebben wel wat beters te doen. Oversterfte, nog zo’n staatsondermijnend onderwerp, dat hoor je alleen bij te houden tíjdens de crisis, toch niet als daarna de oversterfte werkelijk tegen de plinten klotst? Alles is democratisch besloten, ook alle grondrechtschendingen, dit bekritiseren is blijkbaar staatsondermijnend.

En dan natuurlijk al dat gedoe over het World Economic Forum (WEF), de rode lap voor FVD. Het is gewoon een praatclubje (Gert-Jan Segers) die de kamers en zaaltjes in hotels regelt (Mark Rutte). En als ze bij FVD dan vervolgens allerhande officiële bindende contracten tussen de Nederlandse overheid en het WEF vinden, dan is dat gewoon een complottheorie. Zolang het niet gerealiseerd is, blijft het gewoon een complotgedachte, niets meer dan dat. Net als Tristate City of de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN. Het wordt niet in het parlement besproken, dus vragen erover stellen is sowieso onzinnig, staatsondermijnend en schaadt het vertrouwen in de overheid.

Zodra FVD zich gaat branden aan de hele genderdiscussie volgt wederom de volgende staatsondermijnende actie. Waarom moeten sportvrouwen zich druk maken om een vent die denkt dat hij een vrouw is en de dameskleedkamer in rent om te douchen en vervolgens ook nog alle prijzen wegkaapt? Ja hallo? Dat is allang besloten door het door VWS gesponsorde NOC*NSF! Dit soort misogyne gekwaak van FVD is werkelijk staatsondermijnend, want het lag allang van overheidswege vast!

Fascisme streeft (volgens Wikipedia) naar een totalitaire staat de volledige controle over het maatschappelijk leven en de sociale en culturele organisaties. Partijen verbieden is een meer dan logisch gevolg daarvan, zoals het dat ook was voor Nazi-Duitsland (1933-1945), de Sovjet-Unie (1922-1991), China (sinds 1949), Noord-Korea (sinds 1948), Irak (1979-2003), Syrië (sinds 1963), Libië (1969-2011), Cuba (sinds 1959), Iran (sinds 1979) en uiteraard Oekraïne (jaartal te pijnlijk om te vermelden).

Fascisten, klimaatontkenners, Putin-vrienden, anti-vaxxers en misogynen kunnen niet ‘verbinden’, ze gooien slechts olie op het vuur van de macht van de staat. Het telkenmale stellen van vragen is louter staatsondermijnend en schaadt het vertrouwen in de overheid die alles al beklonken heeft. Sowieso is de naam Forum voor ‘Democratie’ misleidend, ze zijn slechts door een marginale groep mensen democratisch gekozen. Wie zijn die mensen?

In een maand waarin een minister een wetsvoorstel indient om te bepalen wie uw woning mag kopen, de EU journalisten wil voorzien van spyware en regeringspartijen een rechterlijke uitspraak ‘gewoon’ naast zich neerleggen, wordt het zichtbaarder dan ooit. Alles wat niet het regeringsbeleid bevestigt is staatsondermijnend, in de Tweede Kamer, op social media en op televisie. Geen idee waar dat aan doet denken.

Eindelijk wordt zichtbaar wie de ware fascisten zijn, veel duidelijker wordt het niet.

Verder Lezen

2 Comments

 1. Mishko_

  27 juni 2023 in 19:25

  Omdat het fenomeen Gladio door Nederland nooit officieel is onderzocht
  kan men hier vragen erover ontkennend beantwoorden. Tadaa!
  Mark Rutte:”Succes is een keuze.”

 2. Hans van Straaten

  28 juni 2023 in 09:55

  En daarom ben ik dus lid geworden. Het FVD is broodnodig in de huidige tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenland

Ernst Kuipers: we got him!

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Ernst Kuipers: we got him!
Foto: ANP

Ladies and gentleman: we got him! Dat is voldoende om te weten om wie het gaat. Hij was 6 weken compleet spoorloos, Ernst Kuipers, de zorgminister die vanuit het niets aankondigde te zullen verdwijnen en dat ook meteen deed. Zelfs zijn partijleider en de minister-president wekten in ieder geval de indruk geen flauw idee te hebben waar Kuipers naar verdween.

Dat is nu helder geworden: Ernst is verdwenen naar een plek waar Nederland geen uitleveringsverdrag mee heeft: Singapore. Daar wordt hij vicevoorzitter van de onderzoeksafdeling van de Nanyang Technological University. De beddenkoning van weleer die de vaccinaties ‘een ongecontroleerd experiment’ noemde is gelukkig terecht gekomen bij een WEF-universiteit, wellicht dat Ernst dat bedoelde met ‘belangenverstrengeling’ toen hij hals over kop het kabinet verliet.


Verder Lezen

Binnenland

Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel
Foto: ANP

Je vóelt het gewoon, overal en tot in alle bestuurslagen heersen grote en kleine dictators die bepalen wat er gebeurt in dit land. Op gemeentehuizen overheerst de angst en klampen ambtenaren zich, bang voor hun baantje, blind vast aan regeltjes, ongeacht de gevolgen voor de burgerbevolking. De dwangwet is weer zo’n nieuw gedrocht dat hen daarbij helpt. De menselijke maat is ondergesneeuwd door eindeloze bureaucratie. Afwijken van de regeltjes en de hyena’s binnen de ambtelijke organisatie staan klaar om de ‘zondaars’ af te maken. Op departementen en ministeries idem dito. Wetenschappelijk onderwijs lijkt alleen nog bezig met wat de overheid als gewenst wetenschappelijk duidt. Hoe wij dat weten? Het blijkt uit de vele vrijgegeven Wob- en Woo-verzoeken. Het blijkt naar aanleiding van onderzoek naar de angstcultuur op ministeries. Soms steekt er eens een ambtenaar een vinger omhoog. Is dit wel volgens de wet? Is dit wel humaan of ethisch? Klopt dit wel? Vervolgens staat er altijd érgens wel een dictatortje op om het de kop in te drukken.


Uit bovenstaande tabel en uit deze cijfers blijkt hoe hard het ambtenarengezwel groeit. Is dat omdat de bevolking zo hard groeit in zes jaar tijd? Is dat omdat het aantal regeltjes minder wordt? Neen, het is een zichzelf in stand houdende kaste die keer op keer nieuwe regeltjes bedenkt en uitvoert, waarna de burgerbevolking er weer op gecontroleerd moet worden en er ambtenaren moeten zijn die dat handhaven of die hun eigen ambtenaren erop moeten gaan controleren. Iedere poging om het aantal regeltjes te verminderen zorgt voor juist weer méér regeltjes. En als de burgerbevolking zich aan de regeltjes houdt, dan verhogen de ambtenaren gewoon de tarieven zodat er alsnog voldoende in de staatskas belandt.

Ondertussen denderen de dictatortjes door en persen ze het geld uit het werkzame deel van de samenleving ter meerdere eer en glorie van henzelf. Dat werkzame deel is het mkb, niet het deel dat op de Zuidas juist niet langs de landelijke kassa gaat. En is het zinvol voor ‘de samenleving’, de kaste die dat deel van de bevolking uitperst? Ze belasten energie kapot onder het mom van ‘klimaat’, pleiten voor een oorlogseconomie onder het mom van ‘democratie’, brengen miljarden naar Oekraïne voor ‘de democratie’, willen internetcensuur onder het mom van ‘nepnieuws’, willen werkgevers dwingen niet de beste werknemers aan te nemen maar de meest ‘inclusieve’, willen een digitale munt waarvan de zin nog altijd niet aangetoond is, willen warmtepompen waarvan nog altijd niet is doorgedrongen dat deze zinloos zijn, willen ‘van het gas af’ onder valse voorwendselen, willen zinloze windmolens en sponsoren elektrische auto’s die nog geen 3 procent van het wagenpark uitmaken en werken onderwijl naar een 100 procent plicht toe terwijl dat volstrekt irreëel is, net zo irreëel als al die andere zogenaamde ‘klimaatdoelstellingen’ waarbij gemeenschapsgeld verbrand wordt voor een irreëel doel als 0,000036 graden minder opwarming.

En na lang nadenken borrelt er dan iets naar boven. De zogenaamde Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties zijn het doel, prachtig verpakt in wervende teksten die oh zo onschuldig lijken. En voor wie doen we dat allemaal? Voor het grootkapitaal dat op de Zuidas speciale regeltjes kan maken met de Belastingdienst, het grootkapitaal dat in het zadel gehouden wordt door labiele ambtenaren in Den Haag en Brussel die weer bestookt worden door lobbyisten van het grootkapitaal. Zodra het grootkapitaal en de politiek hun krachten bundelen vermalen ze daarbij de gewone burger, het droombeeld van het World Economic Forum dat zich weer tot doel heeft gesteld om de SDG’s te omarmen.

En door wie wordt de normale burger verpulverd? Door de klassieke partijen die er voor die gewone burger in het verleden waren: rechtsradicaal links! Door de partijen wier morele superioriteit in de poriën zit en die nu hun oorspronkelijke achterban verpulveren onder decreten, geboden, verboden en angstscenario’s. Door volgevreten salonsocialisten of uit communisme en RaRa ontsproten activisten die alles wat hen niet bevalt met ‘rechtsradicaal’ en ‘staatsondermijnend’ betitelt. Deze doorgeslagen dictatortjes hebben het voor het vertellen op gemeentes, op departementen en op ministeries.

Vragen stellen mag niet. Als je vragen stelt word je de hoek van antisemitisme geduwd, ben je een Poetin-knuffelaar, een klimaatontkenner, rechtsradicaal, fascistoïde en ga zo maar door. En de dictatortjes zelf trekken zich niets meer aan van de Trias-politica, de scheiding der machten. Bij het ministerie van VWS blijven ze de onthullingen van hun misdaden in Woo’s afkopen met notabene óns gemeenschapsgeld. Op vrijwel alle ministeries verdwijnen miljarden zonder bonnetje, ministers verdwijnen zodra het hen te heet onder de voeten wordt en de volgende volslagen incompetente omhoog gevallenen gaat weer op zijn of haar stoeltje zitten. Niemand legt nog verantwoording af, niemand wordt nog verantwoordelijk gehouden. Een verdwenen bonnetje of liegen over een datsja is ‘old school’, 1,5 miljard euro laten verdwijnen kost je de kop tegenwoordig niet meer.

De speciale ambtelijke kaste zorgt goed voor zichzelf: terwijl de kapperszaak en de kroeg gesloten moesten blijven en ten onder gingen regelden ambtenaren een pleepapiervergoeding en een bonus voor zichzelf. Zodra de politiek door haar onzinnige euro-beleid de inflatie aanjaagt, regelen ze voor zichzelf de ene na de andere salarisverhoging. In de tien jaar Rutte is er 30 procent meer ambtenarij bijgekomen, en die eten allemaal uit dezelfde ruif: die van de hardwerkende burger in het mkb.

Exact aan bovenstaande zal snel een einde moeten komen: het uitdijende ambtenarengezwel dat de bevolking afperst en uitperst ter meerdere eer en glorie van het collectieve machtsblok van grootkapitaal en politiek. Maar met internet- en mediacensuur op alles dat dit blootlegt, een steeds groter wordende kaste die ervan profiteert en een volledig ontbreken van ethiek en moraal binnen het grootkapitaal en de politiek kan alleen ‘het volk’ dit nog beëindigen, voor zelfcensuur en zelfreinigend vermogen zijn inmiddels te veel barrières terzijde geschoven door deze dictatortjes.

Verder Lezen

Binnenland

Ophef over baby en seksspeeltje in folder HEMA

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Ophef over baby en seksspeeltje in folder HEMA
Foto: folder HEMA

En wéér is er verontwaardiging over de reclamefolder van de Hema omdat een baby en de moeder volgens boze klanten in de campagne worden geseksualiseerd. De leus “alles voor jou en je baby, van speen tot seksspeeltje” is volgens duizenden mensen smakeloos, ziek en vreemd. Ze vragen uitleg aan de HEMA over de ongewone woordkeuze.

,,Doodziek’’ wordt de folder genoemd. ,,De HEMA is helemaal doorgedraaid’’ is een van de verwijten op social media X.


,,Niks mis met seksspeeltjes en het adverteren daarvoor hoor HEMA’’, briest een ander. ,,Maar om deze nu in één adem te noemen met baby’s en spenen? Onder een foto van een zuigeling? Dit is op zijn minst ranzig vreemd.’’ Weer een ander vraagt zich af, of we hier te maken hebben met doorgeslagen woke?

Ook in Australië is deze week een rel losgebarsten rond een reclamecampagne en woke. Aangezien het populaire ondergoedmerk Bonds het nodig vindt een man-met-baard in advertenties te hebben die een bikinibroekje draagt én een beha. ,,De kerel-met-borsthaar-in-bikini is 1.99 meter”, gruwelen Aussies, die de actie van Bonds niet kunnen begrijpen. ,,Te ziek voor woorden’’, reageren zij. En veel mensen kondigen aan het label te gaan boycotten.

Bonds lijkt met zijn campagne de koers te volgen van de Nederlandse HEMA, die in 2022 al een man in beha liet poseren in een advertentiecampagne. Die folders zijn inmiddels uit de HEMA verdwenen. Maar In Nederland storen consumenten zich  nu aan de nieuwste, in hun ogen, geseksualiseerde reclamecampagne van de Hema. Deze draait dit keer  rond het thema baby’s. Houten speelgoed,  knuffelberen én een boek van Jip en Janneke worden aangeprezen, met daarbij een dildo als seksspeeltje voor mama.

Er wordt opgeroepen tot een boycot, door boze klanten. ,,Voorlopig geen Hema meer voor mij.’’

Afgelopen week kondigden, net als in Nederland, in Down Under woedende mensen aan, dat zij het merk Bonds in Australië massaal gaan boycotten omdat ze de man-in-bikini in de reclame opdringerig en vrouwonvriendelijk vinden. De aanblik zou bovendien jongens en kwetsbare tieners in verwarring kunnen brengen  wat een man is en wat niet. ,,Bonds gaat woke’’, reageren Aussies die de buitenproportionele aandacht voor inclusie spuugzat zijn in de wereld. ,,Triest.’’

LHBTIQ+ zijn immers onder invloed van de zeventien Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties meer dan ooit aan de orde van de dag. Daarbij lijken een van de zeventien  oprukkende doelen ‘inclusie’ steeds vaker te pas en onpas door de strot geduwd te worden.

Inclusie en gender blijven ondertussen een hit in de HEMA, die wonderbaarlijk genoeg als vrije marktpartij de drammerige richtlijnen van de VN, het World Economic Forum en Europese regelgeving volgt. Dat blijkt ook uit  Duurzaamheidsjaarverslag 2022. ,,We helpen onze klanten een bewustere keuze te maken”, stelt  topman Jurriaan Pouw in het jaarverslag, waarin behalve voor het verlagen van de CO2-footprint, ook veel aandacht is voor goed werkgeverschap en inclusie.

Zo verkoopt de Hema  een regenboog als speelgoed, en deed de HEMA een onderzoek naar de genders van haar medewerkers: ,,Bij HEMA vullen medewerkers M/V/X in. In 2022 hebben 0 mensen X ingevuld”, aldus het jaarverslag.

Ondertussen uiten veel HEMA-klanten sinds afgelopen weekend hun gruwel op X van de babycampagne en de promotie van een seksspeeltje voor mama in de nieuwe reclamefolder. Net als bij het Australische label Bonds, roept een aantal mensen op tot een boycot van het warenhuis. ,,Nooit meer naar de HEMA’’, zeggen boze klanten die dringend tekst en uitleg eisen van het bedrijf.

Verder Lezen

Recent

Kritiek uiten op klimaatwetenschappers kan je duur komen te staan Kritiek uiten op klimaatwetenschappers kan je duur komen te staan
Klimaat3 uur geleden

Kritiek uiten op klimaatwetenschappers kan je duur komen te staan

De Amerikaanse klimaatonderzoeker Michael Mann klaagde in 2012 twee conservatieve bloggers aan vanwege smaad. Een jury in Washington DC stelde...

Interne EU-corruptie en -fraude steeds omvangrijker? Interne EU-corruptie en -fraude steeds omvangrijker?
Buitenland1 dag geleden

Interne EU-corruptie en -fraude steeds omvangrijker?

Op 31 januari 2024 publiceerde Follow the Money (FTM) de resultaten van hun onderzoek naar recente corruptie en fraude binnen...

Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2) Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2)
Column4 dagen geleden

Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2)

Is het toeval? In één week tijd is de Russische dissident Aleksej Navalny ineens dood  (vermoedelijk vermoord) en is er...

Ernst Kuipers: we got him! Ernst Kuipers: we got him!
Binnenland5 dagen geleden

Ernst Kuipers: we got him!

Ladies and gentleman: we got him! Dat is voldoende om te weten om wie het gaat. Hij was 6 weken...

Erf- en Schenkbelasting is geen rechtvaardigheid, maar diefstal Erf- en Schenkbelasting is geen rechtvaardigheid, maar diefstal
Column5 dagen geleden

Erf- en Schenkbelasting is geen rechtvaardigheid, maar diefstal

In een decadente socialistische samenleving, waar woke de scepter zwaait en jaloezie de hoofdemotie is bij middelmatige bestuurders die nergens...

Boeren tot 201 procent inkomensverlies door stikstofplan Boeren tot 201 procent inkomensverlies door stikstofplan
Klimaat6 dagen geleden

Boeren tot 201 procent inkomensverlies door stikstofplan

Begin deze maand kwamen nationale stikstof- en klimaatplannen op provinciehuizen ter inzage voor boeren. Hieruit blijkt dat melkveehouders naar een...

Liever geen Biden of Trump, maar Amerikanen hebben geen keus Liever geen Biden of Trump, maar Amerikanen hebben geen keus
Buitenland1 week geleden

Liever geen Biden of Trump, maar Amerikanen hebben geen keus

De meeste Amerikanen hebben de buik vol van zowel Biden als Trump. Dat blijkt uit meerdere onderzoeken door gevestigde partijen...

Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel
Binnenland1 week geleden

Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel

Je vóelt het gewoon, overal en tot in alle bestuurslagen heersen grote en kleine dictators die bepalen wat er gebeurt...

Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2) Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2)
Column2 weken geleden

Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in

Voor Amerikanen was het interview van Tucker Carlson met Vladimir Putin wonderlijk. Een geschiedenisles beginnend in het jaar 862, na...

‘Pfizergate’ neemt steeds meer bizarre vormen aan ‘Pfizergate’ neemt steeds meer bizarre vormen aan
Gezondheid2 weken geleden

‘Pfizergate’ neemt steeds meer bizarre vormen aan

Het schandaal rond de contracten tussen de Europese Commissie en coronavaccin producent Pfizer neemt steeds extremere vormen aan. Wat begon...

TrendingThis will close in 0 seconds