Binnenland

UMC zoekt kinderen om op te kunnen experimenteren

Avatar foto

op

UMC zoekt kinderen om op te kunnen experimenteren
Deel dit nieuws
Foto: ANP

Het Utrechts Medisch Centrum roept op haar website ouders en voogden op om mee te doen aan een onderzoek om te kijken of één coronavaccinatie net zo goed werkt als twee coronavaccinaties bij kinderen tussen 5 en 11 jaar oud. Hiervoor zoekt het UMC nadrukkelijk ongevaccineerde kinderen in die leeftijdscategorie, maar kinderen die wél al corona hebben gehad. De ‘wetenschap’ heeft nog altijd geen antwoord gegeven op de vraag hoelang natuurlijk opgebouwde antistoffen werken, maar het UMC wil nu dus kinderen mét antistoffen additioneel nog voorzien van een vaccinatie. Met de wervende tekst: “Ze wilde meedoen, is gefascineerd door ziekenhuisseries en wil altijd graag andere kinderen helpen. Het is een reeds goedgekeurd vaccin, dus ik zag ook geen problemen” probeert men moeders te verleiden hun kind ter beschikking te stellen. De argumentatie is: “We willen – voor kinderen die zich willen laten vaccineren – onderzoeken of één prik net zo goed werkt als twee. Maar wel met mogelijk minder bijwerkingen en minder stress.” Ook wil men weten “hoe lang één, danwel twee prikken bescherming biedt bij jonge kinderen en of het bescherming biedt tegen eventuele nieuwe varianten van SARS-CoV-2”.

Dit roept bij Indepen nogal wat vragen op. Waarom wordt niet eerst onderzocht hoelang de bescherming is na infectie bij ongevaccineerde kinderen? Waarom onderzoekt men niet eerst of reeds op natuurlijke wijze besmette kinderen bescherming hebben tegen nieuwe varianten?


In alle ijver van het UMC is er inmiddels ook een brochure gemaakt die verspreid wordt. Daarin worden de teksten opeens anders…”Dat willen we weten omdat we denken dat één prik net zo goed werkt als 2 prikken maar er minder bijwerkingen optreden. Voor kinderen is hier nog weinig wetenschappelijk bewijs voor en daarom doen we het CoVacc onderzoek.” Op de website leest u echter: “Wanneer kinderen zich laten vaccineren tegen corona, krijgen ze standaard twee prikken.” Als klapper wordt dan afsluitend aangegeven: “Het onderzoek duurt een jaar tot 14 maanden en we vragen je maximaal zes keer naar de onderzoekslocatie van het UMC Utrecht te komen.” Deugdelijk onderzoek vergt blijkbaar tijd, tijd die de vaccinfabrikanten niet genomen hebben.

Patricia Bruijning (die ook genoemd wordt op de website) legt in deze video uit dat kinderen weinig klachten hebben als ze besmet raken en het daardoor misschien zelf ook niet door hebben… voor het onderzoek worden nadrukkelijk kinderen gevraagd die gezond zijn. Patricia wil dus gezonde kinderen uit de samenleving gebruiken voor onderzoek om te kunnen constateren of zij ‘mogelijk’ minder bijwerkingen hebben van het vaccin. Ze denken dat één prik voldoende is, maar willen er een tweede achteraan doen om het zeker te weten.

Begrijp ons goed, wij doen hier absoluut geen oproep om uw kinderen hiervoor in te zetten, integendeel, wij hebben eerder ethische vraagstukken bij zowel het UMC als Patricia Bruijning om kinderen aan een onderzoek te onderwerpen voor een virus waarvoor ze zelf geen enkel gevaar lopen met een vaccin dat in die zin dus ook alleen maar een fictieve bescherming biedt en bovendien niet beschermt tegen overdracht. ‘Je doet het voor een ander’ is inmiddels al lang ontkracht, maar voor wie doen deze kinderen het dan wel? Voor zichzelf, hun moeder, Patricia of Pfizer?

Verder Lezen

6 Comments

 1. Klaas_Zwabber

  26 oktober 2022 in 13:43

  Je moet toch onder een gigantische steen gelegen hebben, als je je kind hier aan mee laat doen. Laat die prikgeilen met hun roofdierklauwen van de kinderen afblijven!

 2. L van Ooijen-Klasens

  27 oktober 2022 in 21:18

  Ik ben het volkomen met u eens hr. Klaas-Zwabber. Kinderen hebben een uitmuntend immuunsysteem en daar moeten ze niet in gaan prikken en de boel vernielen. Ik snap niet als ouders daar in gaan meewerken.

 3. Sandra

  30 oktober 2022 in 09:54

  Deze ouders verdienen geen kinderen

 4. Elisabeth Ender

  30 oktober 2022 in 14:15

  Ik schrik van deze achterlijke campagne van het UMC, schandalig! Lieve ouders, laat dit niet gebeuren, patricia bruijning wordt vermoedelijk vet betaald door Pfizer….geen woorden voor!

 5. Sargon

  31 oktober 2022 in 00:01

  Simply, it’s a big crime if parents will let their children participate in this experiment. It is against any moral principles.

 6. Ben Hendriks

  9 november 2022 in 22:15

  Kinderen onnodig vaccineren is reden tot een strafrechtelijk vervolging van degenen die de experimenten willen uitvoeren. Het wordt steeds gekker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenland

Het hele ambtenarenleger duwt de burger de afgrond in

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Het hele ambtenarenleger duwt de burger de afgrond in
Foto: ANP

Alle crisissen zijn het gevolg van het rigoureus doordrukken van wetgeving door ambtenaren zonder daarbij de gevolgen voor de burger mee te wegen. Ideologieën en het belang van het grootkapitaal zijn de drijfveren geworden van de ambtenarij die door u en mij betaald worden. ‘Ze’ zitten er niet voor uw belangen maar volgen kritiekloos hun dictatoriale leiders. Dat maakt iedere slaafs volgende gemeenteambtenaar of politieagent nét zo medeplichtig als de allerhoogste pief in het Europees Parlement.

 

Psychisch dwangmiddel

De coronacrisis is het gevolg van een met militaire precisie uitgevoerde mediacampagne om de bevolking te doen gehoorzamen. Von der Leyen was de psychopathische opper akela die wekelijks de Europese regeringsleiders bij elkaar riep om de orders uit te delen. Terwijl De Jonge, Rutte en Van Dissel eerst riepen dat mondkapjes geen enkel nut hadden, werden ze enkele maanden later verplicht. En ze zeiden het gewoon, het is een psychisch dwangmiddel om afstand te bewaren, terwijl uit onderzoek al bleek dat het effect juist omgekeerd was.

Een psychisch dwangmiddel op je eigen bevolking loslaten, je moet maar zo geestelijk gestoord zijn om dat te verordineren. Grapperhaus regelde het! En alle ambtelijke lagen eronder volgden kritiekloos: burgemeesters met waarschuwingen, razzia’s in winkelcentra door boa’s en politieagenten en de ME door ‘wappies’ te knuppelen in Amsterdam en Den Haag. Alleen als er voor het klimaat of de dood van George Floyd werd geprotesteerd, dan was het plots weer wél mogelijk en geen enkele bedreiging voor de volksgezondheid. Stel vooral geen kritische vraag erover, de handjes gaan in de lucht en er wordt geroepen ‘ik voer alleen de wet uit’.

Warmtepomp

De klimaatwet, een dealtje tussen klimaatactivisten en de installatiebranche heeft als wonderbaarlijke baby de warmtepomp gebaard. Deze door gasgestookte elektriciteitscentrales gevoede stroomvreters hebben onder aan de streep helemaal niets te maken met het klimaat of met ‘van het gas af’. Toch kunt u al sinds jaar en dag geen gasaansluiting meer krijgen bij een nieuwbouwwoning. Uw woning wordt automatisch 30.000 euro duurder dankzij de gemeenteambtenaar van Bouw- en Woningtoezicht die erop toeziet dat u aan de warmtepomp gaat. Stel vooral geen kritische vraag erover, de handjes gaan in de lucht en er wordt geroepen ‘ik voer alleen de wet uit’.

Elektrische auto

De elektrische auto waarvan iedereen inmiddels wel weet dat die dingen helemaal niets met klimaat of het milieu te maken hebben wordt voorzichtig via de achterdeur afgevoerd. Het veel te lang, zwaar door gemeenschapsgeld gesubsidieerde vervoermiddel voor luxe vertegenwoordigers en belastingontduikers blijkt ook alleen maar geschikt voor die groep bevoorrechten. De gewone burger kan er helemaal niets mee. Ze zijn te duur, lopen te snel leeg en zijn een ‘money drain’ op de tweedehandsmarkt. Toch zijn er op gemeentelijk niveau types als Groot-Wassink in Amsterdam die blijven doordrukken en kleine ondernemers de stad uitwerken door uitsluitend ‘elektrisch’ nog toe te laten. Met welke argumentatie dan? Stel vooral geen kritische vraag erover, de handjes gaan in de lucht en er wordt geroepen ‘ik voer alleen de wet uit’.

Dwangwet asielzoekers

De ongebreidelde import van kansloze asielzoekers die voorrang krijgen op zo ongeveer alles waar de Nederlander voor op de wachtlijst staat gaat gewoon door. En nu het bad overloopt in Ter Apel hebben zogenaamd slimme ambtenaren een stuk of 300 baden in Nederland geplaatst zodat het lijkt alsof het bad in Ter Apel niet meer overloopt. Ze hebben er het probleem van de lagere overheid van gemaakt die nu onder een dwangwet het mag gaan uitvoeren. En als aan het einde van uw straat een asielzoekerscentrum verrijst, uw woning nog maar de helft waard is en uw dochters na tienen moeten binnenblijven stel dan vooral geen vragen aan de gemeenteambtenaar; de handjes gaan in de lucht en er wordt geroepen ‘ik voer alleen de wet uit’.

Elektriciteitsnet overspannen

Het hele elektriciteitsnet staat op ontploffen, in veel provincies is er geen plek meer voor ondernemers of woonwijken. Het is het resultaat van het jarenlang erdoor drukken van zogenaamde klimaatmaatregelen zoals op subsidie draaiende windmolens of biomassacentrales. Van beiden weten we al jaren dat ze niets met klimaat te maken hebben, net zo goed als al jaren wordt gewaarschuwd voor het overspannen elektriciteitsnet. Nu het de spuigaten uitloopt en er nauwelijks nog capaciteit is wijst de ambtenarij naar TenneT. Stel vooral geen kritische vraag erover, de handjes gaan in de lucht en er wordt geroepen ‘ik voer alleen de wet uit’.

Boeren

De boeren worden het land uitgejaagd op grond van één of ander gammel ‘model’ waarvan de criteria zo ongeveer iedere maand weer wijzigen. En dat gammele model heeft van iets dat vijf kilometer over de landsgrens geen enkel probleem is hier te lande een gigantisch probleem gemaakt. Via het Rijk sijpelen de ‘maatregelen’ door naar de plaatselijke gemeenteambtenaar die vervolgens de boer de keel komt doorsnijden. Stel vooral geen kritische vraag erover, de handjes gaan in de lucht en er wordt geroepen ‘ik voer alleen de wet uit’.

Een oorlog ingerommeld

Miljarden van ons gemeenschapsgeld gaan er naar de oorlogsmachine in Oekraïne. Een groot deel van ons verouderde legermaterieel wordt in Oekraïne tot moes geslagen. En de enige drijfveer is de virtuele dreiging dat Poetin via Polen en Duitsland op de Dam zou kunnen staan. Er is helemaal niets realistisch aan de gedachte dat Rusland een NAVO-land zou aanvallen, maar toch is dat de drijfveer. We worden een oorlog ingerommeld door een paar Bokito’s die een leuk baantje willen hebben of eindelijk hun bestaan te gelde willen maken. De laatste oorlog stamt immers al uit 1945, en toen had ons leger alleen een paar fietsen die ze nog altijd niet teruggekregen hebben. Stel vooral geen kritische vraag erover, de handjes gaan in de lucht en er wordt geroepen ‘ik voer alleen de wet uit’.

De burger de pineut

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Van verkeersboetes om doelbewust de staatskas te spekken, roofbelastingen op ondernemers, het pensioen van zo ongeveer alle in loondienst werkende Nederlanders (ambtenaren uitgezonderd, de gotspe) dat overgeheveld wordt naar een casinopensioen, de torenhoge energiebelastingen, de gigantische inflatie etcetera etcetera. Het is allemaal het gevolg van wetgeving waarbij de burger de pineut is, en de slaafse ambtenaar domweg uitvoert zonder verantwoordelijk te willen worden gehouden voor de gevolgen van zijn broodheer, de burger.

Ambtenaren zitten er warmpjes bij

Stel aan heel ambtelijk Nederland vooral geen kritische vragen, ze vertegenwoordigen het grootkapitaal en voeren de regeltjes ten faveure van het grootkapitaal uit en zetten daarbij de burger klem. Ga vooral niet op onderzoek, ze kalken de Woo-stukken zwart of kopen het simpelweg af met gemeenschapsgeld bij de rechterlijke macht. En ze zitten er allemaal warmpjes bij, al die ambtenaren. Tijdens corona kregen ze een extra ‘coronabonus’, een pleepapiervergoeding, een thuiswerkvergoeding en een koffievergoeding. Tegelijkertijd gingen ondernemers ten onder en werden families verscheurd door de terreur van de overheid die plots de lichamelijke integriteit van de burger claimde. Tijdens inflatie door de doorslaande energiekosten en voedselkosten kregen ze de ene salarisverhoging na de andere. Ze worden keurig gepamperd totdat ze met vervroegd pensioen kunnen. En dat pensioen is ook nog eens beschermd, terwijl ze dat van de burger in een casinopensioen gegooid hebben.

Wat de burger (niet) wil

De burger roert zich inmiddels door haar proteststem op de PVV, maar de ambtelijke kliek slaapt door. Of toch niet? Plots komen ambtenaren zelfs in ‘verzet’ door te dreigen niet te zullen werken onder PVV-regime, iets met democratie roepen ze in totale verwarring. Huh? Dus als de burger het anders wil, dan roert de door de burger betaalde ambtenaar zich plots wel? Waar zijn deze ‘helden’ bij al die andere thema’s waar de burger verdrukt wordt? De burger die geen elektrische auto kan betalen maar zich pimpelpaars moet betalen aan een benzine-wrak, de burger die zijn eigen pensioen ziet verdampen door overheidsbemoeienis, de burger die geen asielzoekerscentrum in zijn gemeente wil, de burger die geen warmtepomp wil, de burger die geen windmolen in zijn achtertuin wil, de burger die zijn kinderen noodgedwongen onderdak moet geven tot hun dertigste, de burger die zich pimpelpaars betaalt aan energiebelastingen en ga zo maar door. De werkelijke slachtoffers van het hele ambtenarenleger?

De afgrond in zicht (?)

Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Een spreekwoord dat al jaren niet meer geldt voor ambtelijk Nederland. Ze roven de burger compleet leeg en vreten zijn voorland kaal, en dat allemaal met wetten die ze samen met het grootkapitaal hebben opgesteld. Hoe lang gaat dit nog goed?

Verder Lezen

Binnenland

Ernst Kuipers: we got him!

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Ernst Kuipers: we got him!
Foto: ANP

Ladies and gentleman: we got him! Dat is voldoende om te weten om wie het gaat. Hij was 6 weken compleet spoorloos, Ernst Kuipers, de zorgminister die vanuit het niets aankondigde te zullen verdwijnen en dat ook meteen deed. Zelfs zijn partijleider en de minister-president wekten in ieder geval de indruk geen flauw idee te hebben waar Kuipers naar verdween.

Dat is nu helder geworden: Ernst is verdwenen naar een plek waar Nederland geen uitleveringsverdrag mee heeft: Singapore. Daar wordt hij vicevoorzitter van de onderzoeksafdeling van de Nanyang Technological University. De beddenkoning van weleer die de vaccinaties ‘een ongecontroleerd experiment’ noemde is gelukkig terecht gekomen bij een WEF-universiteit, wellicht dat Ernst dat bedoelde met ‘belangenverstrengeling’ toen hij hals over kop het kabinet verliet.

Verder Lezen

Binnenland

Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel
Foto: ANP

Je vóelt het gewoon, overal en tot in alle bestuurslagen heersen grote en kleine dictators die bepalen wat er gebeurt in dit land. Op gemeentehuizen overheerst de angst en klampen ambtenaren zich, bang voor hun baantje, blind vast aan regeltjes, ongeacht de gevolgen voor de burgerbevolking. De dwangwet is weer zo’n nieuw gedrocht dat hen daarbij helpt. De menselijke maat is ondergesneeuwd door eindeloze bureaucratie. Afwijken van de regeltjes en de hyena’s binnen de ambtelijke organisatie staan klaar om de ‘zondaars’ af te maken. Op departementen en ministeries idem dito. Wetenschappelijk onderwijs lijkt alleen nog bezig met wat de overheid als gewenst wetenschappelijk duidt. Hoe wij dat weten? Het blijkt uit de vele vrijgegeven Wob- en Woo-verzoeken. Het blijkt naar aanleiding van onderzoek naar de angstcultuur op ministeries. Soms steekt er eens een ambtenaar een vinger omhoog. Is dit wel volgens de wet? Is dit wel humaan of ethisch? Klopt dit wel? Vervolgens staat er altijd érgens wel een dictatortje op om het de kop in te drukken.

Uit bovenstaande tabel en uit deze cijfers blijkt hoe hard het ambtenarengezwel groeit. Is dat omdat de bevolking zo hard groeit in zes jaar tijd? Is dat omdat het aantal regeltjes minder wordt? Neen, het is een zichzelf in stand houdende kaste die keer op keer nieuwe regeltjes bedenkt en uitvoert, waarna de burgerbevolking er weer op gecontroleerd moet worden en er ambtenaren moeten zijn die dat handhaven of die hun eigen ambtenaren erop moeten gaan controleren. Iedere poging om het aantal regeltjes te verminderen zorgt voor juist weer méér regeltjes. En als de burgerbevolking zich aan de regeltjes houdt, dan verhogen de ambtenaren gewoon de tarieven zodat er alsnog voldoende in de staatskas belandt.

Ondertussen denderen de dictatortjes door en persen ze het geld uit het werkzame deel van de samenleving ter meerdere eer en glorie van henzelf. Dat werkzame deel is het mkb, niet het deel dat op de Zuidas juist niet langs de landelijke kassa gaat. En is het zinvol voor ‘de samenleving’, de kaste die dat deel van de bevolking uitperst? Ze belasten energie kapot onder het mom van ‘klimaat’, pleiten voor een oorlogseconomie onder het mom van ‘democratie’, brengen miljarden naar Oekraïne voor ‘de democratie’, willen internetcensuur onder het mom van ‘nepnieuws’, willen werkgevers dwingen niet de beste werknemers aan te nemen maar de meest ‘inclusieve’, willen een digitale munt waarvan de zin nog altijd niet aangetoond is, willen warmtepompen waarvan nog altijd niet is doorgedrongen dat deze zinloos zijn, willen ‘van het gas af’ onder valse voorwendselen, willen zinloze windmolens en sponsoren elektrische auto’s die nog geen 3 procent van het wagenpark uitmaken en werken onderwijl naar een 100 procent plicht toe terwijl dat volstrekt irreëel is, net zo irreëel als al die andere zogenaamde ‘klimaatdoelstellingen’ waarbij gemeenschapsgeld verbrand wordt voor een irreëel doel als 0,000036 graden minder opwarming.

En na lang nadenken borrelt er dan iets naar boven. De zogenaamde Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties zijn het doel, prachtig verpakt in wervende teksten die oh zo onschuldig lijken. En voor wie doen we dat allemaal? Voor het grootkapitaal dat op de Zuidas speciale regeltjes kan maken met de Belastingdienst, het grootkapitaal dat in het zadel gehouden wordt door labiele ambtenaren in Den Haag en Brussel die weer bestookt worden door lobbyisten van het grootkapitaal. Zodra het grootkapitaal en de politiek hun krachten bundelen vermalen ze daarbij de gewone burger, het droombeeld van het World Economic Forum dat zich weer tot doel heeft gesteld om de SDG’s te omarmen.

En door wie wordt de normale burger verpulverd? Door de klassieke partijen die er voor die gewone burger in het verleden waren: rechtsradicaal links! Door de partijen wier morele superioriteit in de poriën zit en die nu hun oorspronkelijke achterban verpulveren onder decreten, geboden, verboden en angstscenario’s. Door volgevreten salonsocialisten of uit communisme en RaRa ontsproten activisten die alles wat hen niet bevalt met ‘rechtsradicaal’ en ‘staatsondermijnend’ betitelt. Deze doorgeslagen dictatortjes hebben het voor het vertellen op gemeentes, op departementen en op ministeries.

Vragen stellen mag niet. Als je vragen stelt word je de hoek van antisemitisme geduwd, ben je een Poetin-knuffelaar, een klimaatontkenner, rechtsradicaal, fascistoïde en ga zo maar door. En de dictatortjes zelf trekken zich niets meer aan van de Trias-politica, de scheiding der machten. Bij het ministerie van VWS blijven ze de onthullingen van hun misdaden in Woo’s afkopen met notabene óns gemeenschapsgeld. Op vrijwel alle ministeries verdwijnen miljarden zonder bonnetje, ministers verdwijnen zodra het hen te heet onder de voeten wordt en de volgende volslagen incompetente omhoog gevallenen gaat weer op zijn of haar stoeltje zitten. Niemand legt nog verantwoording af, niemand wordt nog verantwoordelijk gehouden. Een verdwenen bonnetje of liegen over een datsja is ‘old school’, 1,5 miljard euro laten verdwijnen kost je de kop tegenwoordig niet meer.

De speciale ambtelijke kaste zorgt goed voor zichzelf: terwijl de kapperszaak en de kroeg gesloten moesten blijven en ten onder gingen regelden ambtenaren een pleepapiervergoeding en een bonus voor zichzelf. Zodra de politiek door haar onzinnige euro-beleid de inflatie aanjaagt, regelen ze voor zichzelf de ene na de andere salarisverhoging. In de tien jaar Rutte is er 30 procent meer ambtenarij bijgekomen, en die eten allemaal uit dezelfde ruif: die van de hardwerkende burger in het mkb.

Exact aan bovenstaande zal snel een einde moeten komen: het uitdijende ambtenarengezwel dat de bevolking afperst en uitperst ter meerdere eer en glorie van het collectieve machtsblok van grootkapitaal en politiek. Maar met internet- en mediacensuur op alles dat dit blootlegt, een steeds groter wordende kaste die ervan profiteert en een volledig ontbreken van ethiek en moraal binnen het grootkapitaal en de politiek kan alleen ‘het volk’ dit nog beëindigen, voor zelfcensuur en zelfreinigend vermogen zijn inmiddels te veel barrières terzijde geschoven door deze dictatortjes.

Verder Lezen

Recent

Het hele ambtenarenleger duwt de burger de afgrond in Het hele ambtenarenleger duwt de burger de afgrond in
Binnenland1 uur geleden

Het hele ambtenarenleger duwt de burger de afgrond in

Alle crisissen zijn het gevolg van het rigoureus doordrukken van wetgeving door ambtenaren zonder daarbij de gevolgen voor de burger...

Kritiek uiten op klimaatwetenschappers kan je duur komen te staan Kritiek uiten op klimaatwetenschappers kan je duur komen te staan
Klimaat5 uur geleden

Kritiek uiten op klimaatwetenschappers kan je duur komen te staan

De Amerikaanse klimaatonderzoeker Michael Mann klaagde in 2012 twee conservatieve bloggers aan vanwege smaad. Een jury in Washington DC stelde...

Interne EU-corruptie en -fraude steeds omvangrijker? Interne EU-corruptie en -fraude steeds omvangrijker?
Buitenland1 dag geleden

Interne EU-corruptie en -fraude steeds omvangrijker?

Op 31 januari 2024 publiceerde Follow the Money (FTM) de resultaten van hun onderzoek naar recente corruptie en fraude binnen...

Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2) Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2)
Column4 dagen geleden

Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2)

Is het toeval? In één week tijd is de Russische dissident Aleksej Navalny ineens dood  (vermoedelijk vermoord) en is er...

Ernst Kuipers: we got him! Ernst Kuipers: we got him!
Binnenland5 dagen geleden

Ernst Kuipers: we got him!

Ladies and gentleman: we got him! Dat is voldoende om te weten om wie het gaat. Hij was 6 weken...

Erf- en Schenkbelasting is geen rechtvaardigheid, maar diefstal Erf- en Schenkbelasting is geen rechtvaardigheid, maar diefstal
Column5 dagen geleden

Erf- en Schenkbelasting is geen rechtvaardigheid, maar diefstal

In een decadente socialistische samenleving, waar woke de scepter zwaait en jaloezie de hoofdemotie is bij middelmatige bestuurders die nergens...

Boeren tot 201 procent inkomensverlies door stikstofplan Boeren tot 201 procent inkomensverlies door stikstofplan
Klimaat6 dagen geleden

Boeren tot 201 procent inkomensverlies door stikstofplan

Begin deze maand kwamen nationale stikstof- en klimaatplannen op provinciehuizen ter inzage voor boeren. Hieruit blijkt dat melkveehouders naar een...

Liever geen Biden of Trump, maar Amerikanen hebben geen keus Liever geen Biden of Trump, maar Amerikanen hebben geen keus
Buitenland1 week geleden

Liever geen Biden of Trump, maar Amerikanen hebben geen keus

De meeste Amerikanen hebben de buik vol van zowel Biden als Trump. Dat blijkt uit meerdere onderzoeken door gevestigde partijen...

Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel
Binnenland1 week geleden

Dit land wordt geleid door een volslagen incompetent ambtenarengezwel

Je vóelt het gewoon, overal en tot in alle bestuurslagen heersen grote en kleine dictators die bepalen wat er gebeurt...

Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2) Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in (2)
Column2 weken geleden

Slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in

Voor Amerikanen was het interview van Tucker Carlson met Vladimir Putin wonderlijk. Een geschiedenisles beginnend in het jaar 862, na...

TrendingThis will close in 0 seconds